Schenk een glimlach

We kunnen pas naar de jungle trekken wanneer we voldoende gerief inzamelen of fondsen hebben waarmee we voeding of allerlei noodzakelijkheden kunnen aankopen. Het is één grote ketting waarbij elke bijdrage van even groot belang is.

Zo is een vrijwilliger alleen maar bezig met vuile kousen ophalen uit de jungle, ze wassen en drogen en ze bij eenvolgende bezoek weer fris en als nieuw bezorgen. Of verzorgt iemand anders van thuis uit de sociale media, of levert enkel hout. We moeten niet allemaal naar de kampen trekken of iemand een dak boven het hoofd bieden. Elke bijdrage is belangrijk.

 

Wil je hulp bieden? Dat kan op verschillende manieren.

Steek je graag de handen uit de mouwen, ga naar de rubriek ‘vrijwilligers’ en neem gerust contact op met een vereniging dicht bij jou.

Wens je een financiële bijdrage te doen, dan leg ik je graag uit waar jouw schenking naartoe gaat:

Je kan een familiepakket schenken. Daarin zitten rijst, olie, suiker, citroenen, kikkererwten, fruit, kip, koekjes, een spons om de vaat te doen enzovoort.

Eén familiepakket heeft een waarde van 12 euro.

Wanneer kleine kinderen in de kampen wonen dan vragen de moeders luiers, zinkzalf en melkpoeder. We kopen de producten uiteraard aan en geven ze in handen van de ouders.

 

We hebben nog steeds contact met de moeder van Oscar. Nu ze er alleen voor staat met haar twee jonge kinderen kan ze alle hulp gebruiken. Dat doen we door haar financieel te ondersteunen.

 

Verder kopen we soms ook tenten, dekens en schoenen aan, naargelang de noden.

Steun Hoegaarden Schenkt Warmte en schenk een glimlach: Be26 7360 3460 6129

Alvast van harte bedankt!